Diensten

Alles voor u geregeld

Bij PMR verzorgen we rouwtransporten overal ter wereld, inclusief alle bijbehorende aspecten.

Als uw dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken om de zaken die geregeld moeten worden om de uitvaart goed te laten verlopen. Zeker niet bij overlijden in het buitenland of als een overledene uit Nederland in het buitenland begraven wil worden.

We helpen u bij de volgende aspecten van de repatriëring.

Formaliteiten

Wij regelen alle wettelijke, medische en consulaire formaliteiten alsook de securitycontroles.

Verzorging van de overledene

PMR regelt en biedt alle faciliteiten voor de verzorging van de overledene, postmortale zorg genaamd, conform de internationale voorschriften.

Contacten onderhouden

Wij onderhouden contacten met alarmcentrales, ambassades, consulaten en ministeries, maar ook met verzekeringsmaatschappijen en dienstverleners in het land van vertrek of bestemming.

Vervoer

Wij coördineren het vervoer per auto of vliegtuig, inclusief het overbrengen naar internationale luchthavens. Ook zorgen we voor het personenvervoer van nabestaanden of begeleiders van de overledene. Het specialistische wagenpark beschikt veelal over een speciale voertuigkoeling, zodat  we de overledene ook over lange afstand gekoeld kunnen vervoeren.

Ondersteuning van nabestaanden

PMR begeleidt, adviseert en helpt nabestaanden tijdens het hele traject van repatriëring. Zij treedt daarbij geheel transparant op en bewaakt daarbij haar onpartijdigheid ten aanzien van andere belangen, waaronder de verzorging van de uitvaart. Nabestaanden kiezen hiervoor zelf een uitvaartverzorger aan wie zij de opdracht voor de verzorging van de uitvaart verstrekken.

Afscheid nemen

PMR kan alles voor u regelen omtrent het afscheid van de overledene in binnen- en buitenland. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en rituelen op basis van uw persoonlijke voorkeur of geloofsovertuiging.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op:

085 0497049
info@repat.nl

Back To Top