Overname activiteiten Arrahil B.V. door Post Mortem Repatriëring

Per 26 maart 2018 heeft Post Mortem Repatriëring uit Geldermalsen het op 13 maart jl. failliet verklaarde Arrahil Uitvaartzorg B.V. uit Amsterdam overgenomen.

Arrahil kent een goede reputatie als het gaat om kwaliteit, continuïteit en persoonlijke professionaliteit van dienstverlening op het gebied van repatriëring van overledenen naar hun thuisland, maar heeft door een aantal tegenvallers haar taken moeten neerleggen. De werkzaamheden worden door de overname gecontinueerd door Post Mortem Repatriëring B.V.

Post Mortem Repatriëring is een samenwerkingsverband van Zorg Diensten Groep B.V. uit Geldermalsen en Post Mortem Assistentie B.V. uit den Haag. In 2017 nam PMR B.V. reeds de activiteiten over van Ouwerkerk International uit Utrecht.Vanuit haar centrale alarmcentrale voor repatriëringen in Geldermalsen wordt de coördinatie van het met auto of vliegtuig overbrengen van overleden landgenoten naar hun thuisland zorgvuldig begeleid.

De ervaren, betrokken en gekwalificeerde medewerkers van PMR zullen de bedrijfsactiviteiten voortzetten vanuit de centrale vestiging in Geldermalsen. Met de vertrouwde telefoonnummers en emailadressen blijven de cliënten van Arrahil verzekerd van hoogwaardige repatriëringszorg. Dankzij de samenwerking met Post Mortem Repatriëring en haar moederbedrijven heeft Arrahil de mogelijkheid om haar werkgebied uit te breiden en de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening te bieden aan alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen en nabestaanden.

Voor meer informatie:
Post Mortem Repatriëring B.V.
Hans Heikoop j.heikoop@zdg.nl
info@repat.nl

Back To Top