Waarom PMR

Onze speerpunten

Bij PMR staan we voor complete en persoonlijke zorg rondom repatriëringen. Daarbij hebben we de volgende speerpunten:

Overal en altijd

PMR verzorgt repatriëringen en rouwvervoer overal ter wereld. Daarbij zijn we 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. We willen u altijd van dienst kunnen zijn.

Alle aspecten van repatriëring

PMR zorgt voor alle aspecten van de repatriëring: van het afhandelen van de formaliteiten tot en met het verzorgen van een waardige overdracht, bijvoorbeeld op de luchthaven.

Snelheid in service

Door de professionele en jarenlange samenwerking met binnenlandse en buitenlandse overheidsinstanties, autoriteiten en collega dienstverleners kunnen wij repatriëringen zo efficiënt mogelijk organiseren.

Deskundige medewerkers

Onze ervaren medewerkers gaan zorgvuldig, vakkundig en efficiënt te werk. Ze hebben een brede talenkennis en zijn volledig op de hoogte van de internationale wet- en regelgeving voor repatriëring van overledenen.

Transparante en zorgvuldig gecalculeerde tarieven

PMR levert zorg van hoge kwaliteit tegen het laagst mogelijke tarief. Door collectieve inkoop kunnen we de kosten voor tickets en luchtvracht zo laag mogelijk houden. Hierdoor betaalt u als opdrachtgever niet meer dan absoluut noodzakelijk.

Uw wens staat centraal

Wij vinden het belangrijk om onze dienstverlening af te stemmen we op uw wensen. PMR is professioneel en op de hoogte van de rituelen, gebruiken en geloofsovertuigingen van verschillende culturen. Wij handelen altijd vanuit respect voor de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op:

085 0497049
info@repat.nl

Back To Top