Over Post Mortem Repatriëring

Wie zijn wij?

Ruim 50 jaar specialist in internationaal rouwvervoer en repatriëring

PMR verzorgt internationale rouwtransporten zowel van als naar Nederland. We staan 365 dagen per jaar voor u klaar, 24 uur per dag.

Ons team

Vanuit onze alarmcentrale coördineren we de repatriëring met een wereldwijde inzet van specialisten en middelen. Onze mensen zijn en blijven het aanspreekpunt.

Er is continue contact en overleg met de specialisten die de daadwerkelijke repatriëring verzorgen. Met de experts die de postmortale zorg leveren bijvoorbeeld, de zorg voor de overledene. Ook met de chauffeurs van de rouwauto’s en met de documentenbehandelaars die alle benodigde papieren verzorgen, zoals medische en consulaire formaliteiten. Daarnaast houden zij nauw contact met onze collega’s van Mortuarium Schiphol.

Faciliteiten voor postmortale zorg of rituelen

PMR beschikt over een groot netwerk van mortuaria, voorzien van faciliteiten zoals speciale ruimten voor rituele bewassingen, voor rouwbezoek of voor de verzorging van de overledene. Deze mogelijkheden worden ook geboden op Luchthaven Schiphol, waar direct na aankomst of kort voor vertrek van uw dierbare nog een rouwbezoek kan worden georganiseerd.

Veiligheid

PMR is evenals Mortuarium Schiphol gecertificeerd Beveiligingsadviseur Luchtvracht. Dit betekent dat we zelf de vereiste securitycontroles mogen verrichten. Voor u een geruststellende gedachte dat uw overleden dierbare de gehele repatriëring in vertrouwde handen is. Zonder inmenging van andere partijen dragen we de overledene over aan de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op:

085 0497049
info@repat.nl

Back To Top