ouwerkerk-international

Ouwerkerk International verzorgt al meer dan 50 jaar de repatriëring van overledenen van en naar bestemmingen over de hele wereld. Met deze jarenlange ervaring is Ouwerkerk International een specialist in internationaal rouwtransport met een professioneel en wereldwijd netwerk van ambassades, consulaten, ministeries, verzekeringsmaatschappijen en andere dienstverleners in het vakgebied.

Post Mortem Repatriëring

Sinds april 2017 is Ouwerkerk International onderdeel van Post Mortem Repatriëring (PMR). Post Mortem Repatriëring blijft, net zoals Ouwerkerk International, oog houden voor de menselijke kant van het afscheid. Wij verzorgen naast een snelle en respectvolle afhandeling van alle formaliteiten rondom repatriëring ook voor een persoonlijke aanpak gericht op de wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden.

24/7 Beschikbaarheid

PMR is 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Wij beschikken over faciliteiten in heel Nederland voor het ritueel wassen van overledenen en het begeleiden van godsdienstige en persoonlijke rituelen. We staan u graag te woord in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans.

ouwerkerk-repat

Onze dienstverlening

Bij deze aspecten van de repatriëring helpen wij u graag:

  • Verzorging van de overledene
  • Vervoer van de overledene en de nabestaanden
  • Afhandeling van wettelijke, medische, veiligheids- en consulaire formaliteiten
  • Onderhouden van contacten met instanties in binnen- en buitenland
  • Regelzaken omtrent de uitvaart
  • Ondersteuning van nabestaanden

Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening.

pmr-afbeelding

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op:

085 0497049
info@repat.nl

Back To Top